Woonkamer en keuken

Spanplafond in woonkamer of keuken
Dankzij de vele mogelijkheden die een spanplafond met zich meebrengt, is dit een uitstekende optie om toe te passen in een woonkamer of keuken. Voor zowel gerenoveerde woonkamers als nieuwe woonkamers is de installatie eenvoudig, zonder dat er ingrijpende verbouwingswerkzaamheden moeten worden uitgevoerd. Het uitgebreide assortiment aan kleuren, vormen en afwerkingen zorgt ervoor dat er altijd een spanplafond is dat aansluit bij het interieur en de stijl van uw woonkamer of keuken.

Eigen print of afbeelding
Om het plafond te voorzien van een persoonlijk tintje kunt u het spanplafond voorzien van een eigen print of afbeelding. De mogelijkheden hierbij zijn onbegrenst.  

Akoestiek en verlichting
Wanneer er een akoestisch probleem in de woonkamer of keuken aanwezig is, kan een akoestisch spanplafond oplossing bieden. Door te kiezen voor deze plafondoplossing zal de galm in de ruimte verminderen, wat de akoestiek verbeterd. Bij zowel het standaard spanplafond als het akoestische spanplafond kan de bestaande verlichting worden doorgevoerd. Daarnaast is het mogelijk om een nieuw verlichtingssysteem aan het spanplafond toe te voegen.