Barrisol

Waarom levert EASY spanplafond uitsluitend spanplafonds van Barrisol?
Wereldwijd is Barrisol marktleider op het gebied van spanplafonds. Deze positie heeft het bedrijf te danken aan de focus op innovatie en de hoogwaardige kwaliteit van zijn producten. 

In hoeverre heeft men inspraak in het ontwerp van een spanplafond? 
Het spanplafond kan volledig naar eigen wens worden samengesteld, met keuze uit 230 kleuren en 15 afwerkingen. Naast de mogelijkheid om het plafond te voorzien van een foto of print naar keuze, is het ook mogelijk om de vorm zelf te kiezen. Hierbij behoren 3D vormen ook tot de mogelijkheid. 

Hoeveel m2 Barrisol spanplafonds zijn er al geïnstalleerd?
Meer dan 30.000.000 m2! 

Zijn de spanplafonds van Barrisol duuraam?
De spanplafonds van Barrisol hebben een lange levensduur en zijn 100% recyclebaar (zowel de folie als de verpakking). De spanplafonds zijn onontvlambaar en scheuren of barsten niet bij hevige schokken (aardbevingen) of en plotselinge druk (wateroverlast). Door de jaren heen blijft de vorm behouden en het plafond strak gespannen.

Hoe wordt een Barrisol spanplafond gemonteerd?
De plaatsing van een spanplafond wordt verzorgd door erkende Barrisol installateurs. Deze plaatsing verloopt snel en zonder ingrijpende verbouwingswerkzaamheden. Het spanplafond wordt op enkele centimeters onder het bestaande plafond geplaatst. De minimum afstand is 2,5 cm en de maximale afstand is onbeperkt. Na de montage is het spanplafond gemakkelijk uitneembaar en herplaatsbaar. 

Kan men een Barrisol spanplafond reinigen?
Bij normaal gebruik, hoeft een spanplafond niet snel gereinigd te worden. Mocht dit echter wel nodig zijn, dan zijn er aangepaste reinigingsmiddelen. Neem contact met ons op voor meer informatie over deze reinigingsmiddelen.
 

Zijn de Barrisol spanplafonds ook buiten te gebruiken?
Ja, er zijn speciale spanplafonds die geschikt zijn voor buitentoepassing. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden bij een van onze adviseurs. 

Barrisol